I’m back

Assalamualaikum…

Dh lama tak menulis kat sini… Sibuk ngan Baby Zaid… Alhamdulillah arini Baby Zaid dh genap 6 bulan… Walaupun ni anak ketiga, tp tak sama ngan masa lahirkan Kamalin ngan Muadz… Mestilahkan, setiap anak tu Allah ciptakan unik dan berbeza.. 

Berpantang kali ni, saya takde amik pape jamu sbb dulu2 pun tak mkn sgt jamu tu… Kali ni saya amik supplement Shaklee jer.. Alhamdulillaj sume ok…

Next post, saya akan cerita pengalaman berpantang bersama supplement Shaklee, inshaAllah… 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s